Leerlingen onderbouw Kristallis H400 naar wedstrijd NEC!

19 april 2016
Afgelopen zondag 17 april was het moment dan eindelijk daar. Leerlingen van de onderbouw van Kristallis h400 mochten samen met enkele leerkrachten en ander ondersteunend personeel naar een wedstrijd van NEC.
Een fantastisch initiatief wat mede mogelijk is gemaakt door hoofd conciërge Marcel Liebers. Hij kreeg het voor elkaar dat Ron 024 car cleaning kaartjes wilden sponsoren voor de wedstrijd NEC – Cambuur. Tevens had Marcel geregeld dat Andre Weijers enkele shirtjes wilden sponsoren, zodat de leerlingen compleet in stijl naar de wedstrijd konden. 
 
Zondagmiddag om 13.30 uur verzamelden de leerlingen zich op de parkeerplaats van school. Ook waren er enkele enthousiaste personeelsleden op de parkeerplaats te vinden, waaronder Jan Coenders. Hij wilde dit leuke initiatief natuurlijk niet missen.
 
Voor het stadion werd nog een mooie groepsfoto gemaakt met de mascotte van NEC. Daarna konden de plaatsen in het stadion worden opgezocht. Na 45 minuten was de stand nog steeds 0-0. NEC was de bovenliggende partij, maar ze wisten nog niet te scoren. Na de rust veranderde dit. In de 54e minuut was het Santos die nog net het schot van Foor aanraakte, waardoor de goal op zijn naam kwam te staan, 1-0. NEC bleef doorgaan en in de 69e minuut was het Roman die zijn eerste goal voor NEC wist te maken! NEC leek de buit binnen te hebben, maar in de 76e minuut wist Cambuur toch nog tegen te scoren en de wedstrijd spannend te maken. Gelukkig hield NEC stand en wonnen ze verdiend de wedstrijd tegen Cambuur. Door deze drie punten staat NEC nu op de zevende plaats. 
 
De leerlingen hebben een hele leuke middag gehad die zeer zeker voor herhaling vatbaar is. 
 
Via deze weg willen we nogmaals alle betrokken bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt. Het is een onvergetelijke ervaring voor de leerlingen!
 

Lees meer...